Roughcovers ClassicCoke

17-07-2000      ─      26-01-2011   
 
Helaas moeten wij melden dat wij kort na het overlijden van onze lieve Thierry ook van Cassy afscheid hebben genomen. Cassy was een dubbel "ongepland” meisje…..
 
Zij is geboren bij Anneke en Fer in een nestje dat niet geplanned was. Natúúrlijk was iedereen superblij met de hondjes die een leuke start hadden bij hun eerste liefdevolle ouders. Daarna ging Cassy terug naar haar roots: de Roughcovers kennel bij Joke en Wim. Dáár woonde haar aanstaande verloofde dus het was er erg gezellig.

En ja: toen gebeurde het volgende ongeplande: ze mocht eventjes voor de gezelligheid mee naar een ander adres in Rockanje. En zoals het een dametje in de dop past, verleidde ze direct de heer des huizes. Dussss: zij blééf bij ons! Later is zij nog een tijdje bij de Roughcovers kennel geweest maar ze kwam, wij waren er heel gelukkig mee: tóch weer terug!

Cassy was gék op de auto, zij lag er dágen in. Autorijden deed zij graag. Als ze maar weg kon. Vooral naar jachtdagen. In het veld was ze in haar nopjes, zoals het hoort bij een goede Flatcoated Jacht Dame. Zij was geliefd bij de jagers. Cassy werd zelfs speciaal uitgenodigd!

Veel mensen die bij ons op bezoek kwamen vonden het héél leuk dat Cassy altijd, maar dan ook altijd "iets” liep te sjouwen. Het liefst met spullen die niet van haar waren! Maar óók met haar eigen knuffels en oude handdoeken.

Wij missen haar en denken in dankbaarheid terug aan de tijd die wij met haar hebben gehad.