Roughcovers Black Jack

03-04-2001      ─    01-10-2012

Ons Winning Team; Thierry, Cassy en Thibault is er niet meer. Wij hebben een mooie periode mogen genieten van  drie fantastische flatcoats. Deze tijd is afgesloten door het overlijden van Thibault.

We waren bij de geboorte van Thibault bij Joke en Wim van de Roughcovers kennel.
Het pupje werd reutje blauw en hij vond snel zijn eigen plekje temidden van zijn nestgenootjes. Thibault ging toen al heel graag "op zichzelf”; hetgeen later in zijn leven regelmatig terug kwam in zijn karakter.

Hij was een heel speciale hond. Dit blijkt ook uit de reacties die wij van onze Flatcoat vrienden mochten ontvangen. Een reu om van te houden kregen we te horen.
Hij is vaak mee op jacht geweest maar hij was ook een fijne huishond. Thibault is nog heel lang mee geweest op jacht en naar de jachttraining. Thibault was een echte dual purpose Flatcoat. Hij heeft ons de show wereld leren ontdekken. Hij vond het allemaal goed en liet het over hem komen. Hij heeft leuke show resultaten behaald en tenslotte heeft hij zijn Veteranen Kampioenschap behaald.

Er zijn óók nakomelingen van Thibault. In Nederland en in Duitsland. Dit was en is nóg mooi om mee te maken! Wij hebben hierdoor hele leuke Flatcoat contacten overgehouden.

Een groot geluk hebben we in huis: een kleinkind van Thibault! Tristan!
We vinden het een hele fijne gedachte dat opa zijn kleinzoon nog een tijdje heeft meegemaakt. Ze hadden het héél gezellig samen.

Wij en Tristan missen Thibault verschrikkelijk maar denken in dankbaarheid terug aan de mooie en fijne tijd die wij met elkaar hebben gehad.